sparkforceone evenementenbureau

What I do

catering

Of het nu de taart op je bruiloft of het koekje bij de vergadering is: een goed event gaat door de maag! Daarom is het fijn om te weten dat Spark Force One echte foodies in haar strijdleger heeft. Welke wensen je ook op keukengebied hebt, ik heb er altijd een passend culinaire partner bij!

evenement organiseren gemeente bedrijven

entertainment

Zoek je entertainment voor je event? Iets verrassends om nog tijden over na te praten? Mijn repertoire aan entertainers, dansers, muzikanten, sprekers en dagvoorzitters gaat tot infinity and beyond. Vertel wat je wil bereiken, dan bouw ik daar het perfecte event omheen!

feest bij janine van der putten sparkforce one

eventstyling

Mijn bloed gaat sneller stromen als ik jouw eventlocatie mag omtoveren tot een bruisend, sfeervol en creatief geheel. Van grote impact tot het kleine detail: ik zit vol met verrassende ideeën waarmee ik jouw wensen kan vertalen naar een passend decor.

inrichting bij janine van der putten events

projecten

Met een uniek concept gaat je event vanzelf sky high. Wie daarbij wat creatieve power kan gebruiken, help ik graag met een sterk staaltje conceptontwikkeling. Zo is een indrukwekkende ontmoeting gegarandeerd, op maat voor jouw bedrijf, jouw moment en jouw doelgroep.

 

eventmanager limburg

promotie

Je event onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep kan lastig lijken, maar dat valt reuze mee. Ik adviseer je met plezier over de promotie van je event. Samen stippelen we de hele reis van jouw toekomstige bezoekers uit, vol waardevolle contactmomenten vóór, tijdens en na het event.

promotie janine van der putten evenementen manager limburg

techniek

Vaak is er op events maar één moment om het goed te doen, waarbij techniek key is. Met tien jaar aan ervaring weet ik precies met welke professionals je de wedstrijd wint. Samen met mijn technische partners adviseer, coördineer en realiseer ik alle techniek die bij jouw event komt kijken.

janine van der putten venlo limburg eventmanager

Kopje koffie drinken?

Ik nodig je graag uit om te sparren over je evenement.